Voor een betere balans

Kost werk u meer energie dan het het energie oplevert? Heeft u onvoldoende plezier in het werk? Heeft u moeite met het vinden van balans tussen werk en privé, of heeft u last gehad van overspannenheid/ burn-out en zoekt u de vervolgstap waarbij balans essentieel is?

Met Coaching van Pragmant gaat u werken aan een gezonde leefstijl. Aan een goede balans tussen uw fysieke en mentale conditie. Dat zorgt voor rust. Met Coaching onderzoekt u uw eigen functioneren. U leert effectiever te zijn: meer in balans, tevreden, rustiger, ontspannen, en minder conflictueus.

Meer rust geeft versoepeling van het eigen leven maar ook in de verhoudingen met de omgeving. Voor een goede balans moet de rol van werkende en die van privépersoon (partner, vader/moeder, vriend, kind) niet in strijd zijn met elkaar.

De uitdaging is om de verschillende rollen die u speelt in uw leven met elkaar te verbinden zodat u overal uzelf kunt zijn. Wie u bent, uw identiteit, is de verbindende factor tussen de verschillende rollen die u vervult.

Coaching helpt uzelf te vinden en hieraan vorm te geven.

Hebt u een klankbord nodig om uw eigen visie / doelen helder te krijgen?

Heeft u behoefte aan een objectieve persoon, die u scherp houdt?

Heeft u het gevoel geleefd te worden? Blijft succes maar uit?
Als Performance Coach helpt Pragmant zowel individuen als teams bij het bereiken van de gewenste resultaten . Pragmant geeft feedback en fungeert als spiegel bij het maken van (loopbaan)keuzes en helpt met het helder krijgen van de Waarden, Missie en Visie. Pragmant weet ingesleten patronen naar boven te halen en helpt bij het ontwikkelen van talenten en het overwinnen van obstakels. Zodat iedereen meer voldoening uit het werk haalt.

De leiding hebben betekent vooral: zorgen dat je jezelf niet voorbij loopt. Maar hoe doe je dat in een tijd die van je eist dat je snel beslissingen neemt? Terwijl de koers, en vooral ook jouw eigen rol, je sterktes en valkuilen, niet altijd bij voorbaat helder zijn?

Executive coaching

Executive Coaching van Pragmant helpt ondernemers en managers , die preventie belangrijker vinden dan genezen en die een volstrekt vertrouwelijk klankbord zoeken. De Executive Coach kan luisteren, analyseren en stelt de juiste vragen. Zo kunnen de persoonlijke ontwikkeling van de leiders en de ontwikkeling van hun organisatie met elkaar in de pas blijven lopen.

Een Executive Coach van Pragmant loopt gedurende langere tijd mee, en houdt uw eigen functioneren als leider tegen het licht en begeleidt u om dit te verbeteren. De Executive Coach helpt u met het uitwerken van uw ideeën in een plan, waarin uw eigen rol duidelijk naar voren komt. Ook helpt hij met sparren en met het verbeteren van het functioneren van het MT.