Over Han Zeilstra

Han Zeilstra

Pragmant Coaching & Training is in 2007 opgericht door Han Zeilstra, en maakt onderdeel uit van een groot netwerk van trainers en coaches, waardoor de voortgang van een traject gewaarborgd is. Han Zeilstra is een erkend op het gebied van loopbaanadvies en is zowel NOLOC- als CMI-gecertificeerd.

studeerde psychologie en Japanologie. Tijdens zijn studie al richtte hij een tweetal bedrijven op, waaronder een trainingsbureau voor sollicitatietrainingen. ‘Toen al merkte ik hoezeer het trainen en coachen van mensen echt een passie van mij is, vertelt Han. ‘ Mensen zien ontwikkelen tijdens een traject en ze een beter beeld van zichzelf zien krijgen, is geweldig. Ik ben nog steeds erg geraakt, wanneer een cursist energie krijgt tijdens een training. Dat blijft een van mijn drijfveren in mijn werk.

Met Pragmant wil Han mensen helpen hun volgende stap te maken.

mijn werk. Het is prettig om iemands anders zoektocht, naar wat hij precies wil in zijn werk, te verkorten.’

Sinds 1992 volgt Han dan ook zijn passie voor trainen en coachen. Toen specialiseerde hij zich in het trainen en coachen van managers en medewerkers op het gebied van loopbaanontwikkeling, management en communicatie. Vanaf 1995 werkt Han fulltime met trainingen en coaching, onder andere voor grote multinationals. Vanaf 2000 tot 2007 werkte hij als loopbaanbegeleider en projectleider hij voor BCR.

Opdrachtgevers

Sinds 2000 heeft Han Zeilstra gewerkt voor zowel multinationals, non-profit organisaties, overheden als voor particulieren.